Goed om te weten

Bestellen

Het lijkt misschien dat je zonder meer iets kunt bestellen. Helaas moet ik je dan teleurstellen want bestellen kan alleen na overleg. Ik doe dit namelijk als hobby naast mijn werk en zal daarom moeten kijken of ik er plaats voor heb in mijn agenda. Indien je er zeker van wilt zijn dat ik iets voor je kan maken, bestel dan op tijd!

Mocht ik tijd (én energie) hebben om voor jou iets te maken, dan hanteer ik daarvoor standaard prijzen. Deze prijzen dekken de inkoop van de materialen die ik nodig heb. Ik verdien er haast niets aan, dus om korting vragen heeft geen zin ;-).

Sommige ontwerpen zijn echter zo ontzettend leuk dat ik daar meerdere tegelijk van maak. Deze kun je dan terugvinden in de webshop.

Betalen

Je kunt mij contant betalen bij het ophalen, maar tegenwoordig kun je je product ook via mijn website bestellen (na overleg of ik tijd heb om het te maken) en daar digitaal betalen via iDeal of PayPal. Gemakkelijk en veilig betalen via uw eigen bank.

Om je veiligheid hierin optimaal te kunnen waarborgen heb ik deze betalingen uitbesteed aan het bedrijf Mollie. Zij hebben jarenlange ervaring met het veilig verwerken van betalingen voor webshops.

 

Ik accepteer ook PayPal als betaalmethode. Veilig betalen met je eigen PayPal-account.
Je kunt je PayPal-account koppelen aan je bankrekening of creditcard of er geld opzetten.

Een voordeel van PayPal is dat het op vrijwel alle transacties kopersbescherming biedt.

Je betaling is vrijwel direct bij mij zichtbaar bij beide methodes, waardoor ik meteen met je bestelling aan de slag kan gaan.

Verzenden

Wanneer de artikelen verzonden moeten worden komen de verzendkosten en het risico van verzenden voor rekening van de koper en komen dus nog bovenop de prijs van de bestelde artikelen. Uiteraard mag je het ook bij mij thuis ophalen.

Ik verzend zowel via PostNL als via DHL. Net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Hiervoor gelden de volgende tarieven:

PostNL:

brievenbuspakket met track en trace code € 3,95

pakketpost tot 5 kg €6,95

DHL Parcel:

pakketpost tot 5 kg €5,75

Voor bestellingen buiten Nederland is de prijs op aanvraag.

Levertijd

De meeste van de artikelen worden speciaal voor jou gemaakt. Een voordeel hiervan is dat je vrijwel alles naar keuze uit kunt kiezen qua kleur en soms zelfs het lettertype. Hierdoor werken ik wel met een levertijd. Vaak zal het product sneller geleverd worden dan afgesproken, maar om teleurstellingen te voorkomen vraag ik je uit te gaan van de onderstaande levertermijnen.

Heeft uw bestelling spoed? Stuur me dan een berichtje via e-mail om de mogelijkheden te  bespreken en om teleurstelling te voorkomen vooraf een berichtje via het contactformulier.
NB: Mocht er ooit onverhoopt iets gebeuren waardoor levertermijnen niet gehaald kunnen worden dan zal ik je hier altijd van op de hoogte stellen en heb je altijd de mogelijkheid om je bestelling te annuleren. Uiteraard gaan we er niet vanuit dat dit ooit nodig zal zijn.

Plakinstructies

 

Of klik hier voor de instructies in PDF —> plakinstructies en tips vinyl.

Retourneren

Niet tevreden met je bestelling? Binnen 14 dagen na levering kun je zonder opgaaf van reden de producten retourneren.
Let op: alleen ongeopende verpakkingen worden retour genomen.

Deze retourzendingen worden alleen als volgt in behandeling genomen:

– Meld de gewenste retour via Bianca@boeltje.nl

– De producten die je retour wilt zenden, moeten binnen 5 werkdagen nadat je een retouraanvraag hebt ingediend, naar Bezig Boeltje verstuurd zijn.

– Zodra de artikel(en) in goede orde zijn ontvangen, ontvang je het aankoopbedrag excl. eventuele verzendkosten retour. Let op: alleen ongeopende verpakkingen worden retour genomen.

– Verzendkosten voor retour gezonden artikelen zijn volledig voor eigen rekening en risico. Als een bestelling toegestuurd is in een envelop, mag deze ook retour in deze stevige envelop. Indien een retourzending gevouwen en/of beschadigd retour komt, zal deze niet verwerkt worden.

– Gepersonaliseerde, op verzoek aangepaste en costum-made producten kunnen niet geruild / geretourneerd worden.

– Bezig Boeltje adviseert altijd om een bewijs van retourneren te vragen bij het desbetreffende punt. Let op: bij enveloppost ontvang je geen track en trace-code, waardoor de verzending niet traceerbaar en verzekerd is. Mocht onverhoopt deze verzending niet aankomen, dan zijn de kosten en het risico voor eigen rekening.

Leverbare kleuren vinyl

Bezig Boeltje werkt met 30 kleuren adhesive vinyl en een zandstraaleffect glasfolie.

De kleuren van deze kleurenkaart kunnen afwijken van de kleuren op uw beeldscherm of van uw printer. Bezig Boeltje is niet aansprakelijk voor onjuist gekozen kleuren.

Of klik hier voor de kleurenkaart in PDF —> Kleurenkaart vinyl.